Selçuk’un yöresel mutfak çeşitliliği ilçenin ünlü aşçıları tarafından, 22 – 25 Şubat 2017 tarihleri arasında Efes Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan ve sektör profesyonellerinin yer aldığı “Aegean Hosttech Fair Platform 2017” de tanıtılacak.
İlk gün, kuzu etli şevket-i bostan ve içerisinde çeşitli ege otlarının bulunduğu Selçuk’un meşhur gözlemesi Gastronomi Fuarında yerini alacak. Şeflerin hazırlayacağı ikinci günün menüsü ise kuzu etli enginar ve İncir Tatlısı. Selçuk Belediyesi katkılarıyla lezzet mutfağını ise Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Uğur Apak ile birlikte Selçuklu ünlü aşçılar Aydın Sürer, Zeynep Tankaş ve Selçuk Kaya hazırlayacak.
Çarşamba günü başlayacak olan Fuar, 10.00 ile 17.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.