Torbalı Belediyesi zabıta ekiplerinden ruhsat denetimi

Kent düzenini korumak, toplum sağlığı ve huzurunu güvence altına almak için çalışmalarını yoğunlaştıran Torbalı Belediyesi, Sadık İleri Bulvarı’nda bulunan işletmelerde ruhsat denetimi gerçekleştirdi.

MEDYA EGE - Torbalı Belediyesi, ilçe genelindeki işletmelerin yasalara ve kent düzenine uygun şekilde faaliyet göstermesini sağlamak amacıyla denetimlerine hız verdi.

Vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda, Torbalı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen denetimler kapsamında Sadık İleri Bulvarı’nda bulunan işletmelerde ruhsat denetimi yapıldı.

Ekipler tarafından eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetimlerde, ruhsatı olmadığı belirlenen iş yerlerine gerekli uyarılarda bulunularak işlem uygulandı.

Bu denetimlerle ilçe genelinde düzeni sağlamayı ve vatandaşların daha güvenli bir şekilde hizmet almasını hedefleyen Torbalı Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, vatandaşların huzuru ve güvenliği için yapılan bu denetimlerin düzenli olarak devam edeceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri