Türk Kızılay’ı ilk yardım eğitimlerine devam ediyor.

Türk Kızılay İzmir İlk Yardım Eğitim Merkezi, Ege Bölge Afet Müdahale Merkezi personellerin acil durumlar karşısında daha bilinçli ve donanımlı olmalarını sağlamak için kapsamlı bir ilk yardım eğitimi düzenledi.

Türk Kızılay İzmir İl Merkezi tarafından Ege Bölge Afet Müdahale Merkezi personellerine ilk yardım eğitimi verildi. Personellerin acil durumlar karşısında daha bilinçli ve donanımlı olmalarını sağlamak amacıyla Türk Kızılay kurum içinde de bir ilk yardım eğitimleri düzenliyor.

Ege Bölge Afet Müdahale Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime, çok sayıda personel katıldı. Personellerin olası kazalarda veya acil durumlarda doğru müdahalelerde bulunma kabiliyetini artırmayı hedefleyen eğitimde; temel ilk yardım bilgilerinin yanı sıra solunum yolu tıkanıklıkları, kalp krizi, bayılma, kırık ve kanama gibi acil müdahale gerektiren durumlara ilişkin bilgiler aktarıldı. Eğitimde, bir kaza veya acil durumda ilk yardımın ne kadar önemli olduğu vurgulanırken, müdahalelerde dikkat edilmesi gereken hususlar da detaylı bir şekilde aktarıldı.

Türk Kızılay İzmir İl Merkezi tarafından yapılan açıklamada, düzenlenen eğitimlerin çalışanların hem kendi güvenliklerini hem de çevrelerindeki bireylerin güvenliğini sağlamaları açısından büyük önem taşıdığı belirtilerek kurum içi eğitimlerin yaygınlaştırılarak devam edeceği vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri