Turuncu Bayram için geri sayım başladı!

Seferihisar’da, geleneksel hale gelen Mandalina Şenliği, bu yıl 24’üncü kez düzenleniyor. Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenecek şenlikte; birbirinden eğlenceli etkinliklere, dans gösterilerine, ikramlara ve yarışmalara yer verilecek.

MEDYA EGE - Seferihisar Belediyesi, 24. Mandalina Şenliği hazırlıklarına başladı. Seferihisar Kapalı Pazar Yeri'nde düzenlenecek şenlik, birbirinden eğlenceli etkinliklerin yanı sıra; çeşitli dans gösterileri ve yarışmalara sahne olacak. Sürpriz ikramların da yapılacağı şenlikte, narenciye üretiminin dünü, bugünü ve yarını tartışılacak. Her yıl olduğu gibi yine şenliğin kral ve kraliçesi seçilecek. Şenlikte ayrıca; “En İyi Mandalina Yarışması”, “Mandalinalı Hediyelik Eşya Yarışması”, “Mandalinalı Yiyecek Yarışması” da yapılacak.

Bu kapsamda Kral ve Kraliçe Yarışması ile Mandalinalı Yiyecek Yarışması'na da başvurular başladı. Seferihisar Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Kral ve Kraliçe Yarışması'na katılmak isteyenler 8 Kasım, Mandalinalı Yiyecek Yarışması'na katılmak isteyenler ise 15 Kasım tarihine kadar, 444 7 743 (129) numaralı hat üzerinden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile iletişime geçebilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri