Uşak Fuarı'nda yüzler güldü

Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nda herkes kazandı. Katılımcılar, özel kampanyalarla üreticilere destek oldu. Yeni teknoloji tarım ekipmanları ilk günden satıldı.

GL Platform tarafından bu yıl 9.su düzenlenen ve 175 firmanın katıldığı Uşak Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, çiftçinin buluşma adresi oldu. Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer, fuarın her yıl artan ilgiyle karşılandığını söyledi. Artan kuraklık ve verim kayıplarına dikkat çeken Sezer, tarım sektörünün kendisini yenilemesinin önemini vurguladı. Uşak Tarım Fuarı’nın bu süreçte önemli bir ortak platform olarak öne çıktığına dikkat çekti.



Uşak Ziraat Odası Başkanı Nafiz Mıdık ise fuarların, ekonomik hayatın vazgeçilmez unsurları olduğunu belirterek, “Uşak Fuarı, üreticilerimizi ve tüketicilerimizi buluşturan, iş birliği temellerinin atıldığı önemli bir buluşma noktası" dedi. Mıdık, artan dünya nüfusuyla birlikte gıdaya olan talebin her geçen gün daha da önem kazandığını ve bu alanda yatırım yapmanın geleceğe yatırım olduğunu vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri