Yakışmadı Sicimoğlu!

Ünlü televizyoncu Ayhan Sicimoğlu'nun, parasını istemeye gelen personelle tartışması ve personele tokat atması büyük tepki topladı.

Ünlü televizyoncu Ayhan Sicimoğlu'nun, parasını istemeye gelen Samet İ. adlı personelle tartışması ve personele tokat atmasına ilişkin görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Görüntülerin yayılmasının ardından Sicimoğlu'na büyük tepki gösterildi.

O anları çekip sosyal medyada paylaşan çalışan ise Sicimoğlu'ndan şikayetçi olacağını belirti.

"KUMPAS VE ŞANTAJLA KARŞI KARŞIYAYIM"

Ünlü televizyoncu Sicimoğlu, görüntülerin sosyal medya hızla yayılmasının ardından açıklama yaptı. Sicimoğlu açıklamasında, "Kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım. Videolar montaj ve eksiktir. Bana hakaret edilmiş ve iterek kafa ile vurmaya yeltelenilmiştir. Video planlanarak çekilmiştir" dedi.

Sicimoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Dostlar, bir kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım. Videolar montaj ve eksiktir. Bana hakaret edilmiş ve iterek kafa ile vurmaya yeltelenilmiştir. Video planlanarak çekilmiştir. Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur veya çekilmemiştir. 73 yaşındayım, fiili tecavüz karşısında kendimi savunmam gerekti o kadar. Hemen akabinde polise şikayette bulundum. Bu şahıstan ve olayın aslını bilmeden, görmeden bu işe müdahil olan 3. şahıslardan hukuki yollardan hesap sorulacaktır. Şantaja maruz kaldım, aracılar vasıtası ile büyük paralar istendi ve boyun eğmedim olay bundan ibarettir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri