SGK İzmir'den emeklilere destek

SGK İzmir'den emeklilere destek

SGK İzmir İl Müdürlüğü, emekliler için çeşitli projeler hazırladı. Bu çalışmalar arasında emekli indirimi ve gezi programları önemli yer tutuyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İzmir İl Müdürlüğü, 2024'ün 'Emekli Yılı' ilan edilmesiyle birlikte çalışmalarını bu yönde hızlandırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamanın ardından emekliler için projeler hazırlayan kurum, önce gezi programları hazırladı, sonra da İzmir'de 1450 firmayla anlaşıp yüzde 20 indirim yapılmasını sağladı.

Emeklilerin hayatını kolaylaştırmayı planladıklarını belirten SGK İzmir il Müdürü Hidayet Baydilli, "Amacımız emeklilerimize katkı sunmak, hayatlarını kolaylaştırmak...yaptığımız çalışmalarla emeklilerimizden bizleri cesaretlendiren olumlu tepkiler aldık. Her zaman emekli vatandaşlarımızın yanında olmaya, onların hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Büro Memur-Sen yaptığı açıklamada, İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hidayet Baydilli'nin geldiği günden bugüne emekliler ve çalışanlar için yapmış olduğu başarılı çalışmalar için teşekkür etiğini ve her zaman yanında olduklarını belirtti.

unnamed-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.