TanUrla'nın örnek daireleri ziyaretçilerini bekliyor

TanUrla'nın örnek daireleri ziyaretçilerini bekliyor

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Urla Bademler'de yapımı süren TanUrla projesinin örnek daireleriyle haftanın 7 günü ziyarete açık olduğunu söyledi.

TanUrla ile çağdaş, çevreci, doğa ve insan odaklı bir konut projesini yaşama geçirdiklerini belirten Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, “1+1, 2+1 ve 4+1 tiplerindeki örnek dairelerimizle, proje genelinde uygulayacağımız konut konseptlerini, yatırımcılarının beğenisine sunuyoruz” dedi.

Haftanın 7 günü hem satış ofisi hem de örnek dairelerin ziyarete açık olduğunu kaydeden Münir Tanyer, “Tan Urla, müstakil yaşamı özleyen ailelerin tercih ettiği bir proje oldu. 1+1, 2+1 ve 4+1 örnek dairelerin tamamlanmasıyla birlikte yatırımcılar projemize daha çok ilgi göstermeye başladı. 3+1 ve 5+1 örnek dairelerimizi de kısa süre içinde tamamlayacağız. Özellikle kadın müşterilerimiz konutları dikkatle inceliyor. Konutlarda birinci sınıf ve sağlıklı ve doğal malzemeler kullandık. Hem kullanışlı, hem de estetik bir tasarıma imza attık. Tavanlar yüksek, tüm konutlar aydınlık ve ferah bir atmosfere sahip” diye konuştu.

munir-tanyer-104428839.jpg

İLK ETAP 2025 YILINDA TESLİM EDİLECEK

Projenin inşaat planına uygun şekilde ilerlediği bilgisini veren Tanyer, sözlerini şöyle sürdürdü: “İlk iki adanın kaba inşaatlarını bitirdik. Üçüncü adanın da ruhsatını aldık. Oranın yol ve parsel kodlarını tamamlıyoruz; önümüzdeki ay inşaata başlayacağız. 2024 yılı sonuna kadar kaba inşaatları bitirmeyi hedefliyoruz. İlk iki adanın ince inşaatlarını da yıl sonuna kadar tamamlayacağız. Her şey plan doğrultusunda ilerliyor. 2025 yılının ikinci yarısında ilk etabın anahtarlarını sahiplerine teslim etmeyi istiyoruz. TanUrla özel bir proje. 1+1'den 5+1'e farklı konut alternatifleri sunuyoruz. Konutlarımızın yüzde 35'inin satışını tamamladık. Toplamda 276 konut yapmayı öngörüyoruz. 230 dönüm alanın yüzde 30'unu inşaat alanı, yüzde 70'ini ise yeşil alan olarak tasarladık. Ayrıca proje bünyesinde 20 bin metrekare de ticari alan bulunacak. Burası sunduğu sosyal ve ticari olanaklarla birlikte yalnızca TanUrla sakinleri için değil, bölge için de önemli bir çekim merkezi olacak”

MODERN BİR EGE KÖYÜ PROJESİ

Projenin farklı sosyal ve ticari olanakları bir arada sunacağını vurgulayan Münir Tanyer, “TanUrla başından beri söylediğimiz gibi modern bir Ege köyü projesi. İçinde konforlu bir yaşam için her türlü detayı barındıracak. Spor ve tıp merkezi, alışveriş alanı, veteriner, kreş, kuaför gibi hizmetlerin yanı sıra Coworking alanı ile de ofis hizmetlerini barındıran büyük bir kompleksi yaşama geçireceğiz. TanUrla içinde hizmet vermesi için 35 odalı bir otel de inşa edeceğiz. İsteyenler konuklarını burada rahatlıkla ağırlayabilecekler. Ayrıca TanUrla'da yer alacak köy meydanı üreticilerin kendi el emeğiyle yetiştirdiği ürünleri satabileceği küçük dükkanlara da ev sahipliği yapacak.Ticari alanlar içinde, Urla'nın gastronomi kültürüne uygun olarak fine dining restoranları da yer alacak” diye konuştu.

DOĞA VE İNSAN ODAKLI

TanUrla'nın doğa ve insan odaklı bir proje olmasını istediklerinin altını çizen Tanyer, “Özellikle pandemi sürecinde çocukların ve gençlerin nasıl olumsuz etkilendiğini gördük. Bu nedenle onların rahatça güvenli bir ortamda sosyalleşebilecekleri geniş alanlar da tasarladık. Ege kültüründe de önemli yer olan komşuluk ilişkilerini canlı tutacak ortak sosyal alanlar ve spor alanlarını da yaşama geçireceğiz. Doğaya saygılı bir firma olarak yeşil alanlara özel önem gösterdik. Her evin bahçesine zeytin ağacı diktik. Modern bir kent yaşamında özlenen ne varsa bir araya getirdik. Ailelerin çocuklarını güvenle ve özgürce yetiştirebilecekleri doğal ve modern bir yaşam konseptini yaşama geçireceğiz” dedi.

YENİLENEBİLİR ENERJİYİ DOĞAL YAŞAMLA BİRLEŞTİRİYORUZ

Tanyer Yapı olarak doğayla bütünleşen, yeşil enerjiye önem veren ve çevreci projelere imza attıklarını dile getiren Münir Tanyer, sözlerine şöyle devam etti: “Farklı daire tiplerinden oluşan modern bir köy projesi olan TanUrla'da yalnızca mimari özellikleri değil, sürdürülebilir enerjiyi kullanan, doğaya ve çevreye saygılı bir yaşam şeklini de tasarladık. Projemizin lokasyonuna uygun olan ve zaten bu bölgede doğal olarak yetişen bir peyzaj uygulayacağız. Yağmur sularını toplayıp değerlendireceğiz. Gri suları da toplayıp arıtarak kullanacağız. Aidatları konut sahiplerinin lehine azaltabilmek için de yeşil enerji sistemini ve su tasarrufunu çok önemsiyoruz. Sadece peyzajda güzel göründüğü için yüksek su tüketimine neden olan bitkiler ve çim alanlar yerine daha doğal bir bitki çeşitliliği oluşturacağız. Evlerde güneş enerjisi kullanacağız, evlerde yerden ısıtma özelliği de bulunuyor. Ayrıca elektrikli araçların yaygınlaşmasıyla birlikte hem amatör hem de profesyonel araç şarj istasyonları da kuracağız. Her evin iki araçlık otoparkı bulunacak. Çevreci yeşil, sağlıklı özellikle gençler ve çocuklarla ailelerin konforunu ön plana alan bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.