Telefon tamiri tartışması baltalı kavgaya döndü!

Telefon tamiri tartışması baltalı kavgaya döndü!

Bursa'da 2 şahıs arasında telefon tamiri sebebiyle yaşanan anlaşmazlık nedeniyle meydana gelen baltalı kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay, İnegöl ilçesine bağlı Osmaniye Mahallesi Ahmet Akyollu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Huzur Mahallesi'nde ikamet eden H.K. (24), ekranı kırılan telefonunu 3 gün önce aynı mahallede hizmet veren telefon tamircisi S.G.'ye (37) tamir ettirmek için götürdü. Telefoncu S.G., telefonun ekranını yenisiyle değiştirip sahibi H.K.'ye teslim etti. H.K. telefonu bir süre sonra kullanmaya başladı.

aw286776-02.jpg

Telefonunda donma yaşanan genç, yeniden telefon tamircisine giderek sorunu söyledi. Takılan ekranın orijinal olduğunu söyleyen tamirci ile genç arasında tartışma başladı. Genç, tamirciyi aracına alıp İnegöl merkezdeki bir telefoncuya gitti. Osmaniye Mahallesi Ahmet Akyollu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren telefon tamircisine telefon gösterildi. Tamirci ise ekranın sökülüp bakılması gerektiğini söyleyince H.K. ile S.G. arasındaki tartışma alevlenerek bir anda kavgaya dönüştü. Kavgada H.K. aracından aldığı baltayla S.G.'ye saldırdı. Balta darbesiyle S.G. yaralandı. O sırada olay yerine yakın olan polis ekipleri kavgaya müdahale ederken şahısları ayırdı. Şüpheli gözaltına alınırken, yaralı ise polis otosuyla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

aw286776-03.jpg

aw286776-04.jpg

aw286776-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.