TEMAD Genel Başkan Adayı Tengilimoğlu'ndan İzmir çıkarması

TEMAD Genel Başkan Adayı Tengilimoğlu'ndan İzmir çıkarması

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkan Adayı Necmi Tengilimoğlu ve yönetim kurulu adayları Dr. Fatih Çam, Aydın Aksu, Yaşar Koç ve Esra Esigil, İzmir’de kapsamlı bir tanıtım ve bilgilendirme turu gerçekleştirdi

İlk olarak Bayraklı TEMAD Şube Başkanı Kenan Örük ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda emekli astsubaylarla bir araya gelen ekip, kısa, orta ve uzun vadeli projelerini anlatarak TEMAD’ın geleceğiyle ilgili önemli mesajlar verdi.

img-20241025-wa0002-001.jpg

İLK DURAĞI BAYRAKLI OLDU

Toplantının ilk durağı olan Bayraklı’da, Kemalpaşa TEMAD Şube Başkanı Abdurrahman Baloğlu’nun da katılımıyla yapılan etkinlikte, Necmi Tengilimoğlu ve ekibi, yönetim vizyonlarını detaylandırdı. Adaylar, emekli astsubayların sosyal haklarının korunması ve iyileştirilmesi için hazırladıkları projeleri katılımcılara sundu. Yeni dönemde TEMAD’ın güçlü bir yapıya kavuşması hedeflenirken, üyelerin ekonomik ve sosyal durumlarını iyileştirecek adımlar üzerinde duruldu.

img-20241025-wa0005.jpg

BÖLGE ŞUBELERİNDEN YOĞUN İLGİ

Ziyaretler kapsamında Karşıyaka TEMAD Şube Başkan Yardımcısı Nuri Altuntaş’ın ev sahipliğinde Bergama, Foça ve Menemen TEMAD şubesi üyeleri ile de bir araya gelindi. Bu toplantılarda, emekli astsubayların beklentileri ve talepleri dinlenirken, Necmi Tengilimoğlu ve ekibi projelerini daha geniş bir çerçevede anlattı. Özellikle emekli astsubayların TEMAD çatısı altında daha güçlü bir şekilde temsil edilmesine yönelik çalışmalar dikkat çekti.

img-20241025-wa0006.jpg

BALÇOVA’DA PROJELER ANLATILDI

Bir diğer önemli durak ise Balçova oldu. Balçova TEMAD Şube Başkanı Servet Ulutaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda Güzelbahçe ve Urla TEMAD şubeleri üyeleri de katıldı. Bu toplantıda, Necmi Tengilimoğlu’nun başkanlık vizyonu doğrultusunda geliştirdiği projeler ve stratejiler detaylı bir şekilde paylaşıldı. İzmir ve çevresindeki şubelerin bu buluşmaya yoğun ilgi göstermesi, bölgedeki emekli astsubayların TEMAD’ın geleceği hakkındaki umutlarını artırdı.

img-20241025-wa0008.jpg

İZMİR’İN TEMAD İÇİNDEKİ ÖNEMİ

TEMAD teşkilatında önemli bir yere sahip olan İzmir ve çevresindeki ilçelerde yaşayan emekli astsubayların yoğunluğu, bu bölgedeki ziyaretlerin önemini daha da artırıyor. İzmir, TEMAD’ın en büyük ve en aktif bölgelerinden biri olarak öne çıkarken, Necmi Tengilimoğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaretler, hem üye beklentilerini daha yakından dinlemek hem de yeni dönemde izlenecek stratejileri anlatmak açısından kritik bir rol oynadı.

img-20241025-wa0004-001.jpg

GELECEK ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Necmi Tengilimoğlu’nun tanıtım ve bilgilendirme toplantıları, İzmir’in diğer ilçeleri olan Gaziemir, Buca, Tire, Torbalı, Narlıdere, Karabağlar ve Seferihisar’da devam etti.Bu ziyaretlerde, yönetim kurulu adayları, TEMAD’ın gelecekteki yol haritasını ve emekli astsubayların haklarını iyileştirecek projelerini anlatmayı sürdürdü, ardından Manisa, Salihli ve AkisarTemad Şube Başkanlıklarını ziyaret edeceğini beyan etti.

Necmi Tengilimoğlu ve ekibi, TEMAD’ın geleceğine yönelik olarak ürettikleri projelerle, üye tabanını daha güçlü bir yapıya kavuşturmayı amaçladıklarını ifade etti. İzmir’deki tanıtım turlarına gösterilen yoğun ilgi, Tengilimoğlu’nun genel başkanlık yarışında güçlü bir destek kazandığını gösteriyor.

img-20241025-wa0009.jpg

TENGİLİMOĞLU VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLERİZ

Necmi Tengilimoğlu ve yönetim kurulu adaylarının, TEMAD çatısı altında gerçekleştirmeyi taahhüt ettikleri projelerde başarıya ulaşacaklarına inancımız tamdır. İzmir ve çevresindeki ziyaretlerle başlayan bu güçlü adımın, TEMAD’ın geleceğine ışık tutması bekleniyor.

img-20241025-wa0007.jpg

img-20241025-wa0010.jpg

img-20241025-wa0011.jpg

img-20241025-wa0012.jpg

img-20241025-wa0013.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.