Tire Belediyesi kapı kapı gezerek vatandaşları dinliyor!

Tire Belediyesi kapı kapı gezerek vatandaşları dinliyor!

Tire Belediyesi, kapı kapı gezerek vatandaşın belediyeden taleplerini topluyor. Başkan Okuroğlu’nun talimatıyla kurulan özel ekip, topladığı talepleri kaydedip, ilgili birimlere iletilmek üzere rapora ekliyor.

Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, Tire’nin özellikle merkeze uzak mahallerinde vatandaşın taleplerinin toplanması için bir ekip oluşturulmasını istedi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekip, Duatepe, Karacaali ve Paşa mahallerinde ziyaretlere başladı. Kapı kapı gezen görevliler, vatandaşın belediyeden beklentilerini, ihtiyaçlarını ve taleplerini toplayarak kaydediyor. Belirlenen mahallelerin tamamında yapılacak bu ziyaretler sonunda rapor oluşturulacak. Bu rapor, vatandaşın belediye faaliyetlerini nasıl değerlendirdiği, hizmetlerden ne kadar faydalanabildiği ve belediyeden beklentileri gibi konularda yol gösterici olacak.

t2.jpg

Başlatılan yeni çalışmayla ilgili konuşan Başkan Okuroğlu, “Vatandaş belediyeye gelsin de derdini, ihtiyacını anlatsın diye beklemeyeceğiz. Klasik belediyecilik anlayışını geride bıraktık. Tire’de gerçek sosyal belediyeciliği hayata geçiriyoruz. Saha ekibimiz, kapıları çalacak, halkımızla birebir görüşecek ve istekleri, talepleri raporlayacak. Biz de Tire Belediyesi olarak faaliyetlerimizi bu beklenti ve talepleri karşılayabilmek adına yürüteceğiz” dedi.

t3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.