Tire Belediyesi'nden orman yangınlarına karşı temizlik

Tire Belediyesi'nden orman yangınlarına karşı temizlik

Tire Belediyesi, olası orman yangınlarına karşı, ilçedeki ormanlara yakın bölgelerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Toplanan atıkların büyük çoğunluğunun cam ve plastik şişe olduğunu söyleyen Başkan Hayati Okuroğlu, halkı uyardı.

Tire Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kurduğu özel ekiple Tire’de özellikle ormanlık alanlara yakın bölgelerde çevre temizliği faaliyetini yürütüyor. Ormana yakın bölgelerdeki plastik ve cam ambalajların yarattığı manzara ise oldukça sarsıcı. Özellikle Toptepe ve Atatürk Ormanı çevresinden toplanan atıkların büyük çoğunluğu cam ve plastik şişe.

store-fe4c399a-bc6d-4a40-827b-20662d1b7ab9-1.jpg

BAŞKAN OKUROĞLU UYARDI

Orman yangınlarına karşı belediye olarak alınması gereken önlemler konusunda oldukça hassas davranan Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, orman yangınlarına karşı ilçemizdeki ormanlık alanlarda ve çevresinde detaylı bir temizlik gerçekleştirdi. Maalesef, toplanan atıkların büyük çoğunluğu plastik ve cam şişe ya da ambalajlardan oluşuyor. Bu durum, çevre bilincimizin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Özellikle bu sıcak yaz günlerinde, doğamızı ve çevremizi temiz tutmak konusunda daha duyarlı olmalıyız. Lütfen çöplerimizi doğaya bırakmayalım ve hep birlikte daha temiz bir çevre için el ele verelim.”

store-67dc16ee-85bd-435a-a25f-9203b4e276a4-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.