Tire Belediyesi’nden süs havuzlarında bakım çalışması

Tire Belediyesi’nden süs havuzlarında bakım çalışması

Tire Belediyesi, ilçedeki süs havuzlarında bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi.

MEDYA EGE – İlçede yaptığı çalışmalarda modern görünüm ve kent estetiğine önem veren Tire Belediyesi, süs havuzlarında bakım çalışmaları gerçekleştirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 15 yıldır aynı tesisat ve motorla çalışan havuzlardan bazılarının bozulması nedeniyle 45 havuzun 35’inde tesisat ve motorları yeniledi. Aynı zamanda ekipler havuzun etrafında temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

1.jpeg

Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, ilçedeki kent estetiğine önem verdiklerini ve modern bir görünüm için çalışmalara devam ettiklerini belirterek, en kısa süre içerisinde tüm havuzlarda yenileme ve bakım çalışmaları gerçekleştireceklerini söyledi.

Başkan Okuroğlu, aynı zamanda süs havuzlarının çevrelerinde de temizlik çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirterek, ilçede çevre temizliğine de önem verdiklerini vurguladı.

2.jpeg

Çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bilgi veren Başkan Okuroğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Yaklaşık 15 yıldır aynı tesisat ve motorla çalışan havuzlarımızdan birçoğu, aksamın ömrünü tamamlaması sebebiyle çalışmaz hale gelmişti.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizle başlattığımız yenileme çalışması kapsamında, ilçemizde kent estetiğinin vazgeçilmez parçası olan havuzlarımızı tekrar çalışır hale getiriyoruz. 45 havuzdan, 35'inin tesisatını ve motoronu yeniledik. En kısa sürede tamamını yeniliyoruz.”

vqr7balb-400x400.jpg

3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.