Tire Belediyesi'nden yangın bölgesine destek

Tire Belediyesi'nden yangın bölgesine destek

Tire Belediyesi, Tire’de yangından etkilenen üreticilerin acil ihtiyaç duydukları yem samanı bölgeye sevk ederek dağıtımını gerçekleştirdi. Araçlarla birlikte bölgeye giden Başkan Hayati Okuroğlu, mağdurları ziyaret etti, ihtiyaçlarını sordu.

Tire’de Karateke ve Çayırlı köylerinde meydana gelen orman yangınlarında bazı çiftlikler hasar görmüştü. Bölgede hasar tespit çalışmaları devam ederken, hayvancılık yapan üreticilerin en acil ihtiyacı yem ve saman olarak belirlendi. Konuyla ilgili derhal harekete geçen Tire Belediyesi, başlattığı kampanya kapsamında bağışlanan yem ve samanları araçlarla bölgeye sevk etti.

store-d58732bb-2c6b-4888-87db-5bdf3321a18f-1.jpg

Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu da yangından etkilenen çiftlikleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bölgeye yem ve saman sevkiyatının sürdüğünü belirten Başkan Okuroğlu, “Yangın sürecinde olduğu gibi yangının ardından da Tire Belediyesi olarak tüm araçlarımız ve ekiplerimizle yangın bölgesindeyiz. Şimdi yaraları sarma vakti. Bölgede yaptığımız tespite göre mağdur üreticilerimizin öncelikli ihtiyacı olan yem ve samanları ekiplerimizle bölgeye sevk ettik ve dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Tire Belediyesi olarak bölgedeki mağdurların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında var gücümüzle yanlarında olacağız. Yardım kampanyamız devam ediyor. Bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımız belediyemizin Afet Müdürlüğü ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne ulaşabilirler. Bugün bu ilk sevkiyatı yapmamızda emeği geçen işletmelerimize, hayırsever vatandaşlarımıza ve belediyemiz personeline Tire halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

store-69e8ccb8-a994-41a1-988d-3fe752bcaf41-1.jpg

store-fdfc15f1-78d7-4cc2-b75c-b0ee6931ea97-1.jpg

store-86cd3ab1-5d49-4d66-bae3-77e1a5c509da-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.