Tire'de Tenis turnuvası başladı!

Tire'de Tenis turnuvası başladı!

Tire Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 4 Eylül Tire’nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümüne özel geleneksel Kurtuluş Haftası Şenlikleri Tenis Turnuvası başladı.

Bu yıl 4. Geleneksel 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 4 Eylül Kurtuluş Şenliği etkinlikleri kapsamında düzenlenen Tenis Turnuvasına 85 sporcunun rekor katılımıyla başladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve 4 Eylül Tire’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102.yıl dönümünde bu yıl dördüncüsü düzenlenen tenis turnuvasına 34’ü kadın, 51’i erkek sporcu olmak üzere 85 sporcu mücadele edecek. Turnuvaya çevre ilçelerden Ödemiş, Torbalı ve Selçuk’tan sporcularda katılım sağladı. 5 Kategoriden oluşan Tenis Turnuvası’nda A++ Erkek, A Erkek, A Kadın, B Erkek ve B Kadın gruplarından oluşuyor. Müsabakalar fair play esasına uygun şekilde gerçekleşirken her bir sporcu kendi rakibiyle eşleştiği saatte alana gelerek mücadele ediyor.

Tire Belediyesi, 24 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında 2 ve 3 no’lu kortlarda devam eden Tenis Turnuvasını izlemek isteyen tüm sporseverleri davet etti.

store-dc31f21e-318d-4eb4-89fc-6f033a93a8a5-1.jpg

2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.