Toptan Çelik Kolye Modelleri

Toptan Çelik Kolye Modelleri

Çelik kolye kategorimiz, kararmayan özel kolye tasarımlarından oluşur. Bu kategori içinde bulunan kolye modellerimizin tamamı, mağazalarınıza farklı bir esinti getirecek kadar orijinal figürlerden oluşur.

Eminönü toptan takı firması olmanın avantajıyla yılların tecrübesini takı sektörünün ihtiyaçlarıyla birleştiriyoruz. Çelik kategorisindeki kolye modelleri üç ayrı renk seçeneğine sahiptir. Bunlar: gümüş, gold, rose renk seçenekleridir.

İşçiliği, özel elektro gold kaplama işlemi ile kazandırılmış kararmayan yapısı sayesinde kolyelerimiz uzun süre kullanılabilir. Mevsim şartlarına, neme, suya ve darbeye dayanıklı kolye modellerimizde ayarlanabilir zincir özelliği bulunur. Daha uzun ya da kısa kullanım tercihi ile müşterilerinize zevklerine uygun farklı kullanım alternatifleri sunabilirsiniz. Çelik takı kategorisinde yer alan modeller arasında asma kilit detaylı çelik kolye orijinalliği ile dikkat çeken modellerden bir tanesidir.

Sıradanlıktan sıkılan ya da farklı anlamlar taşıyan kolye modelleri arasında love çelik kolye gümüş, melek figürlü siyah zirkon taşlı gibi orijinal tasarımlar yer alır. Her biri ince işçilik ürünü olan bu kolye modelleri kadınların kendi tarzını ifade etmek için tercih ettiği farklı duyguları ifade eder.

095973eebe51d06941c45075622db713-61ac80abce570.jpeg

ORİJİNAL ÇELİK KOLYE FİGÜRLERİ

Orijinal toptan çelik takı malzemeleri arasında melek figürünün birkaç farklı şekli dikkat çeker. Melek kanadı ve melek figürleri çoğu kişi için iyi anlamlar ifade eder. Günlük kıyafetlerle de harika bir uyum sağlayabilen bu modeller, kadınların büyük ölçüde dikkatini çeker. İncili yonca modeli ise bir başka orijinal kolye modeli olarak mağazanızın yine vazgeçilmezi olacak seçenekler arasındadır. En güzel ve zarif toptan kolye seçenekleri ile mağazanızı donatın!

Axxion takı farkıyla kararmayan, solmayan, alerji yapmayan toptan çelik kolye modellerini müşterilerinize uygun fiyata yüksek kalite ile sunun. Yüksek kaliteli bijuteri malzemelerini Eminönü toptan bijuteri firması olarak bizden üstün bir kaliteyle temin edebilirsiniz.

E-ticaret firmanız ya da bijuteri mağazanız için eşsiz parçalar seçin! Kullanmaktan keyif aldıkları takılar kadınların uzun süre bıkmadan usanmadan kullanabileceği bir şıklığı yansıtır. Kullandıklarında memnun oldukları ve kalitesinden de memnun kaldıkları takıları müşterileriniz çok sevecek. Daha fazla kaliteli takı için mağazanızı sık sık ziyaret edecekler.

ÇELİK KOLYE KARARIR MI?

Çelik kolye kategorisinin zamana meydan okuyan ve daha çok minimalist tasarımlarına yer açarak sadelikten hoşlanan müşterilerinize güzel bir jest yapabilirsiniz. Örneğin yelkenli figürlü kolye modeli, birçok basit kolye tasarımından farkını ortaya koyar. Orijinalliğinin yanında zincirinin dayanıklılığı ve kalınlığı ile de harika bir seçenektir.

Paslanmaz kolye zinciri toptan takı alışverişlerinde birçok kişinin dikkat ettiği özelliklerden bir tanesidir. Kararmayan ve paslanmayan yapıya sahip olması çelik zincir kolye modellerinde toptan alıma rağbet son derece yüksektir.

KARARMAYAN ÇELİK KOLYE MODELLERİ

Çoklu hayat ağacı kolye modeli ise zincir ve figür tasarımı açısından daha farklı bir seçeneği yansıtır. İkili zincir üzerinde zincirin çeşitli noktalarına dağıtılmış yuvarlak içinde ağaç figürü zengin bir tasarıma sahiptir. Farklılıktan hoşlanan kişiler için kararmayan bu kolye modeli de günlük hayatta kullanılmak üzere eşsiz bir seçenektir. Spor şıklığı seven herkes bu kolyeyi günlük giyimde hareketli bir kombin yaratmak için kullanabilir.

Kararmayan özellikteki bir diğer orijinal model ise kelebek figürlü tek taşlı çelik kolye rose olarak öne çıkar. Bu model bir zincirde birden çok kolye ucu ile sallantılı ve karmaşık bir tasarımı yansıtır. Hayatında hareketi ve ahengi seven kişiler için bu kolye modeli güzel bir tercihtir. Mağazanızda yine gözde seçeneklerden biri olabilecek modellerden bir diğeri Roma rakamlı tek taşlı modeldir.

ZENGİN TOPTAN ÇELİK TAKI MODELLERİ

Bir bijuteri mağazasının farkını ortaya koyan en güzel şey, mağazada yer alan zengin çeşit, lüks ve kaliteli takı modelidir. Axxion takı avantajıyla dünya standartlarında üretilen takıların benzersizliğini fark edin.

Bijuteri mağazanızda çelik kolye kategorisi içinde yer alan orijinal tasarımlar, farklı zevklere hitap etmenize yardımcıdır. Yuvarlak zirkon taşlı çelik kolye gibi sıradanlıktan uzak, tasarımı için büyük anlamda kafa yorulmuş parçaları mağazanıza kolayca sipariş verebilirsiniz. Herkesin ürettiğinden ve sunduğundan farklı modellere yer vermeye dikkat eden toptan bijuteri mağazası, müşterilerinizin seveceği orijinal tasarımları bünyesinde barındırır.

Toptan çelik takı modelleri içinde yer alan salaş tasarımlar yanında bir de daha zarif ve ağır duran modeller bulunur. Bunlardan bir tanesi kanatlı kalp figürlü beyaz zirkon taşlı çelik kolye gold olarak göze çarpar. Kategori içinde yer alan salaş tercihler, figürlerin zincir üzerinde birçok farklı yerde konumlandırılmasıyla oluşturulmuştur.

Hatta dikdörtgen zincir tasarımı da çelik kolye kategorisinde sıra dışı modeller arasında dikkat çeker. Düz bir zincir ve kolye ucundan ziyade farklı kalınlıklarda zincirler ve zengin tasarımlarla mağazanıza farklılığın ve canlılığın yansımalarını getirin. Eminönü toptan takı firması Axxion takı, toptan takı imalatçıları arasında ürün kalitesiyle ön plana çıkar. Güvenilir toptan takı alışverişinin adresine sizi de bekleriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.