Torbalı Belediyesi gençlerin yanında olmaya devam ediyor!

Torbalı Belediyesi gençlerin yanında olmaya devam ediyor!

Torbalı Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları sınav sonuçlarına göre tercih yapacak olan üniversite adaylarına ücretsiz Tercih Danışmalığı hizmeti vermeye devam ediyor.

MEDYA EGE - Torbalı Belediyesi, yeni bir geleceğe adım atmaya hazırlanan üniversite adayı gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Torbalı Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları sınav sonuçlarına göre tercih yapacak olan üniversite adaylarına ücretsiz Tercih Danışmalığı hizmeti veriyor.

Üniversite tercihi yapacak gençler 2 Ağustos’a kadar hizmetten yararlanabilecek. Tercih danışmanlığı hizmetinden yararlanmak isteyen adaylar 16.00-22.00 saatleri arası Zübeyde Hanım Botanik Parkı'ndaki Kitap Kafe’ye giderek veya 0232 856 66 66/473 numaralı hatlardan randevu alarak yararlanabilecek.

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir ise, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, “Torbalı Belediyesi olarak hem tercih hem de eğitim süreçlerinde gençlerimize her zaman destekte bulunacağız. Gençlerimiz diledikleri zaman Torbalı Belediyesi’ne başvuruda bulunabilir” dedi.

gt0khqpwwaa-znk.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.