Torbalı Belediyesi'nden tercih danışmanlığı hizmeti

Torbalı Belediyesi'nden tercih danışmanlığı hizmeti

Torbalı Belediyesi tarafından LGS tercih döneminde, lise tercihi yapacak tüm öğrenciler için danışmanlık hizmeti verilecek.

MEDYA EGE - Öğrencileri tercih döneminde yalnız bırakmayan Torbalı Belediyesi, LGS sınavının ardından lise tercihi yapacak olan tüm öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyor. Öğrencilere, ilgi alanları ve yeteneklerine göre en uygun ve en doğru tercihi yapma noktasında katkı sağlayacak bu hizmet, 8-14 Temmuz tarihleri ve 17.00 - 20.00 saatleri arasında Zübeyde Hanım Botanik Parkı'nda bulunan Kitap Kafe'de verilecek.

Danışmanlık hizmeti kapsamında, öğrencilere çeşitli konularda rehberlik yapılacak. Bu hizmetler arasında, öğrencilere ilgi, değer ve yeteneklerine uygun lise seçimi konusunda rehberlik, tercih formlarının doldurulması ve ilgili belgelerin hazırlanması konusunda destek, tercih sürecinde yaşanabilecek sorunlara karşı çözüm önerileri sunulacak.

Torbalı Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamaya göre, tercih danışmanlığından faydalanmak isteyenler 0232 856 66 66 / 473 numaralı hat üzerinden randevu oluşturabiliyor.

gruirnpxcaedbwr.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.