Torbalı'da Engelli Araçları Tamir Atölyesi açılıyor

Torbalı'da Engelli Araçları Tamir Atölyesi açılıyor

Torbalı Belediyesi, engelli bireylere yönelik projelerine bir yenisini daha ekleyerek Engelli Araçları Tamir Atölyesi'ni hizmete sunuyor.

MEDYA EGE - Engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla pek çok çalışmaya imza atan Torbalı Belediyesi, engellilerin yaşam kalitesini artıracak bir hizmeti daha hayata geçiriyor. Bu kapsamda belediye, engelli vatandaşların ulaşımlarını sağlayan araçların bakım ve onarımlarının yapılacağı engelli araçları tamir istasyonunu hizmete açıyor.

Torbalı Belediyesi'nin sosyal medya hesabı üzerinden atölyenin açılışına ilişkin yapılan paylaşımda, açılışın 15 Ağustos Perşembe günü saat 17.30'da, Ayrancılar Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleşeceği aktarılırken yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Farkındalıklarımızla fark yaratmaya, engelsiz bir kent için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda hiçbir engelli bireyimizi yolda bırakmamak için yapımını tamamladığımız, engelli araçlarının her türlü bakım ve onarımının yapılacağı engelli araçları tamir istasyonumuzu da hizmete alıyoruz."

gu7hepuwuaavf-p.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.