Torbalı'da geçmişe yolculuk başlıyor!

Torbalı'da geçmişe yolculuk başlıyor!

Torbalı Belediyesi, yaz akşamlarını Geçmişe Yolculuk Sineması ile taçlandıracak. Gerçekleşecek ilk gösterimde, yeşilçamın sevilen filmlerinden biri olan 'Köyden İndim Şehire' filmi vatandaşlarla buluşacak.

MEDYA EGE - Torbalı Belediyesi Geçmişe Yolculuk temasıyla düzenlediği açık hava sinemasında, Yeşilçam'a damga vurmuş Türk filmlerini gösterime sunarak Torbalılı vatandaşlara sinema keyfi yaşatacak.

Torbalı Belediyesi, Geçmişe Yolculuk Sineması'nın açılışını, 7 Ağustos Çarşamba günü yeşilçamın en sevilen filmlerinden biri olan, başrollerini Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçetepe'nin paylaştığı 'Köyden İndim Şehire' filmi ile yapacak. Belediye tarafından vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz ikramının yapılacağı sinema gecesi, Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı'nda saat 21.00'de başlayacak.

Belediyenin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda, "Geçmişe Yolculuk Sinemamız başlıyor... Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçetepe'nin başrollerini paylaştığı, define bulan dört kardeşin maceralarının anlatıldığı 'Köyden İndim Şehire' filmini sizlerle buluşturacağımız ilk gösterimimize tüm halkımız davetlidir" ifadeleri kullanıldı.

gus0h0ux0aaym1h.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.