Torbalı'daki patlamada 1 kişi gözaltına alındı

Torbalı'daki patlamada 1 kişi gözaltına alındı

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir restoranda meydana gelen patlamada 5 kişi hayatını kaybetti, 57 kişi yaralandı. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

İzmir'in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi'nde bir binanın altında bulunan restoranda patlama meydana gelmişti. Sanayi tipi tüpün patlaması sonrası hem restoran hem de sokak adeta savaş alanına dönerken, ihbar üzerine adrese çok sayıda polis, itfaiye, ambulans ve AFAD ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekiplerince yaralı olduğu tespit edilen çok sayıda vatandaş ilk müdahalelerinin ardından ambulanslara alınarak çevredeki hastanelere kaldırıldı.

aw237206-01.jpg

5 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ, 57 KİŞİ YARALANDI

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan İzmir Valisi Süleyman Elban, patlamayla ilgili yapmış olduğu son açıklamada hayatını kaybeden vatandaş sayısının 5'e yaralı sayısının ise 57'ye yükseldiğini belirtti. Yaralı vatandaşların da 4 ayrı hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

5 kişinin öldüğü, 57 kişinin yaralandığı sanayi tipi tüp patlamasına ilişkin, iş yerinde tüpü değiştiren kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.