Türer ailesinin en mutlu günü!

Türer ailesinin en mutlu günü!

Türer Synthite Şirketinin Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Batuhan Türer ve mali müşavir adayı Yağmur Ülkü, İzmir Teleferik Marquez Event’da aile arasında gerçekleşen törenle evliliğe ilk adımı attı.

Türer Anonim Şirketi’nin sahibi, İzmir İli Damızlık Koyun Keçi Birliği Eski Yönetim Kurulu Başkanı Özer Türer ve eşi Deniz Türer’in oğulları Kecheese Süt ve Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Batuhan Türer ile Mali Müşavir Hakan Çağlar Ülkü ve Anda Ülkü’nün kızları Yağmur Ülkü, 20 Temmuz Cumartesi günü İzmir Teleferik Marquez Event’da düzenlenen aile arası bir törenle evliliğe ilk adımı attı.

M. Batuhan Türer, aile şirketi olan 20 yıllık marka Kecheese Süt ve Süt Ürünlerini, 2022 yılında Yönetim Kurulu Başkanı olarak bayrağı babası İzmir’in ünlü iş insanı Özer Türer’den devralmıştı. O tarihten bu yana M. Batuhan Türer Ar-Ge çalışmalarına verdiği önem ve inovatif ürünlerle adından sıklıkla söz ettirmektedir.

Tören isteme merasimiyle başlayarak, yüzüklerin takılması ile devam etti. Söz törenine Özer Türer’in dünürü Hayrettin Uçak, Nihal Uçak, Aşkın Uçak, Hilalya Uçak, Musa Alper Uçak ve Çağlasın Uçak da katıldı.

Uçak Kardeşler şirketinin sahibi Hayrettin Uçak, çifti tebrik ederek; “Bu güzel çiftin mutlulukları daim olsun. Hayatı tüm güzellikleriyle paylaşmanızı dilerim. Allah tamamına erdirsin” dileklerinde bulundu.

ekran-goruntusu-2024-07-26-173352.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.