Türkiye'den İngiltere'ye estetik!

Türkiye'den İngiltere'ye estetik!

İzmir merkezli Estrella Medical Grup, yurt içi olduğu kadar yurt dışından da yoğun talep gören estetik merkezlerinden birisi oldu. Avrupa'nın bir çok ülkesinden tercih edilen merkezi en son keşfedenler İngilizler oldu.

Türkiye'nin Dünya'nın estetik merkezi haline gelmesinde emin adımlarla ilerliyor. Bu ilerlemenin bir ayağını da İzmir'de merkezi bulunan Estrella Medical Grup üstlenmiş vaziyette. Yıllardır Türkiye'nin bir çok ilinden gelen misafir müşterilerine estetik açısından istediklerini verebilme başarısı gösteren Estrella Medical Grup, bu başarısını yurt dışında da sürdürmeye başladı.

Avrupa'nın bir çok ülkesinden merkeze akın eden ve estetik tedavisi görenler için Estrella Medical Grup'u tercih etmeleri, hem istedikleri gibi başarılı estetik yaptırmaları, hem de Türkiye'de çok iyi şekilde, sağlık turisti olarak ağırlanmaları oldu. Estrella Medical Grup Yöneticisi Yıldız Uysal, başarılarının tesadüf olmadığını, müşteri memnuniyetine bağlı olarak gelişmelerinde yattığını belirtti.

2.jpg

Avrupa'da bir çok şehirden Türkiye'ye ve İzmir'e estetik müşterisi çekme başarısın gösteren Yıldız Uysal, "Pazarımızı İngiltere'ye kadar büyütmeyi başardık. Artık İngilizler tarafından da tercih edilen merkez olma gururunu yaşıyoruz" dedi.

1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.