Unutkanlığa İyi Gelen Meyve Salatası
Unutkanlığa birebir gelen meyve salatası...
Unutkanlığa karşı meyve salatası öneren İç Hastalıklar Uzmanı Dr. Gürkan Kubilay, Yemişim Diyetini isimli kitabında, unutkanlığa iyi gelen meyve salatasını tarif ediyor. İşte o salata...
Malzemeler
1 elma (kabukları ile beraber, küp, küp doğrayınız)
8-10 adet kuru yaban mersini
3 adet kuru erik
1 adet ince dilim karpuz
1 yemek kaşığı kuru üzüm
10 – 12 adet böğürtlen
3 adet kaju
2 adet ceviz
Hazırlanışı
Malzemeleri sırasına göre karıştırın. Bu meyve salatasını 2 ay boyunca tüketmelisiniz. İlk 10 gün, her gün yiyin. Sonraki 50 gün ise gün aşırı olmak üzere her akşam yemeğinden 2 saat sonra mutlaka tüketin.
Önemli not; bu salata ile beraber, ilk 10 günde 2 kez, sonraki 50 günde en az 5 kez, akşam yemeğinde, somon, sardalya veya uskumru tüketin. Balığın yanında, mutlaka kuru soğan olsun.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.