Vali Elban'dan bayram mesajı

Vali Elban'dan bayram mesajı

İzmir Valisi Süleyman Elban, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

İzmir Valisi Süleyman Elban, Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı. Vali Elban, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dinî bayramlarımız, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendiren, dargınların barıştığı, toplumsal dayanışmanın arttığı ve kardeşlik ruhunun canlandığı müstesna günlerdir. Hem kullar ile Yüce Yaradan arasındaki yakınlaşmaya hem de kulların birbirleriyle kucaklaşmasına vesile olan bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Millî ve manevî değerlerimiz ile örf ve adetlerimiz; hakkıyla idrak edilen bayramlarımız sayesinde nesilden nesile aktarılacak, yardımlaşma ve dayanışma duygularımız bu sayede daha da kuvvetlenecek, böylelikle aziz milletimizin birlik ve beraberliği perçinlenecektir.

Sevinçlerin paylaşıldıkça arttığı, kederlerin ise omuz omuza verilerek hafifletileceği gerçeğinden hareketle, Kurban Bayramı’mızı vesile kılmalı, ibadet ve ziyaretlerimizin yanında, küskünleri barıştırmayı da ihmal etmemeli, huzur iklimine elden geldiğince katkıda bulunmalıyız.

Bu bayramda, yan yana geleceğimiz eş, dost ve akrabalarımızın yanı sıra, eşsiz fedakârlıklarıyla devletimizin ve milletimizin bekası için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin aileleriyle ve kahraman gazilerimizle de bir araya gelmeli ve bayramlaşmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta İzmirli hemşehrilerim olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın tüm insanlık için barışa, huzura ve refaha vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

vali-dr-suleymman-elban-6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.