Vatandaşlar Güzelbahçe Belediyesi’ne sosyal medyadan isyan etti!

Vatandaşlar Güzelbahçe Belediyesi’ne sosyal medyadan isyan etti!

Güzelbahçe Belediyesi’nin kaldırım taşlarını sökerek, ağaç dikmesi sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşlar Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’a seslenerek, “Milletin parasını da vergisini de çöpe atmayın” diyerek isyan etti.

MEDYA EGE – Sosyal medya platformu Facebook’ta yer alan ve Güzelbahçe’deki sorunları dile getiren ‘Güzelbahçe’ isimli bir grupta vatandaşlar belediyenin kaldırım taşlarını sökerek, ağaç dikimi için düzenleme yapmasına tepki gösterdi.

Belediyenin keyfine göre sağlam olan kaldırım taşlarını söktüğünü ve yenilemek yerine kaldırımın olduğu alanlara ağaç dikildiğini söyleyerek, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’a “Milletin parasını da vergisini de çöpe atmayın” dedi.

Söz konusu paylaşımda Başkan Günay’a ders niteliğinde çağrı yapılırken, şu ifadeler yer aldı:

“Kaldırım yapıyorlar zannetmiştik meğerse ağaç dikimi için düzenleme yapıyorlarmış.

İnsanlarla dalga geçmeyin sökün o ağaçları. Milletin parasını vergisini de çöp yapmayın.

Kaldırımı keyfine göre yapamazsın. Kaldırımın TSE standardı var uymak zorundasın. Bu yapılan kaldırımın sökülenden hiçbir farkı yok. CHP demeyi cehalet ile eş anlamlı yapmaya çalışıyorlar. Belediye yönetmek bu kadar basit iş olarak görülür, bunu herkes yapar denerek başkan seçersen sonuç bu olur.”

whatsapp-gorsel-2024-10-24-saat-12-21-31-265532b4.jpg

Öte yandan paylaşımın altına yorum yapan vatandaşlarda duruma isyan ederek şunları söyledi:

“Ağaçları görünce şok oldum. Amaç çocuk, yaşlı, engellilerin de rahatça yürüyebileceği genişlikte bir kaldırım olmalıydı. Umarım bizi dikkate alırlar.”

“O ağaçlara kaç para verildi, kimin firmasından alındı, kaldırım sandığımız aldatmacayı kime kaç paraya yaptırıyorlar acaba?”

“İnsanların engellilerin bebekleri yine güvenli biçimde yürüyecek yerleri yok Lütfen estetik ve süs yerine insanları önceleyin.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.