Vatandaşların 'Ulucak' isyanı!

Vatandaşların 'Ulucak' isyanı!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen'in, 1999-2009 yılları arasında Ulucak Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde, Ulucak'ta hizmete açtığı düğün salonunun içler acısı haline vatandaşların isyanı sürüyor.

MEDYA EGE - İzmir'in doğal güzellikleri ile dikkat çeken ilçesi Kemalpaşa'nın Ulucak Mahallesi'nde bulunan ve Medya Ege ekibi olarak daha önce haberini yaptığımız düğün salonunun bakımsız haline tepkiler sürüyor. Onca şikayete rağmen belediyenin sorunu göz ardı etmesi ise vatandaşları isyan ettirdi.

img-20240904-wa0020.jpg

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen'in, 1999-2009 yılları arasında, Ulucak Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde inşa edilen düğün salonunun daha önce çektiğimiz görüntülerinde; tuvaletlerde yer alan klozet, ayna ve lavaboların kırıldığı, duvarlarına yazılar yazıldığı, salonun içinin çöplerle kaplandığı ve tüm camların kırıldığı, dışının ise çöplük yuvasına döndüğü görülmüştü.Öte yandan, düğün salonunun alt katında bulunan depoda, binlerce liralık malzemenin sahipsiz bırakılması, dönemin Ulucak Belediye Başkanı Mehmet Türkmen'in ve Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Tansu Çiller'in adlarının yazılı olduğu, düğün salonunun açılışında kullanılan bir kürsü ile belediye evraklarının, kapısına kilit vurulmayan depoda açık halde durması da dikkat çekmişti.

Yaptığımız haberin ardından belediye yetkililerince, söz konusu bölgede herhangi bir çalışma yapılmaması ve manzaranın değişmemesi sebebiyle, vatandaşlar tekrar Medya Ege Whatsapp İhbar Hattı'na ulaşarak şikayette bulundu. Şikayetler üzerine yeniden bölgeye giden ekibimiz, düğün salonunda yaşanan bakımsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.

Gazetemiz aracılığıyla Başkan Türkmen'e seslenen Ulucak halkı, "Bu düğün salonu Mehmet Türkmen'in Ulucak'ta belediye başkanlığı dönemde hizmete alınmıştı ancak şu an kaderine terk edilmiş durumda. Daha önce de bu konudaki şikayetimizi dile getirdik fakat değişen bir şey olmadı. İçeride binlerce liralık malzeme var, belediye evrakları var ve kapılar açık halde. Bunlar neden toplanmıyor, neden bu tesis temizlenmiyor? Başkan Türkmen, kendi eliyle hizmete açtığı bir tesisin bu duruma gelmesini nasıl kabullenebiliyor, hiç mi utanmıyor? Düğün salonu o kadar harap durumda ki sarhoşlar da burayı mesken tutmuş. Çocuklarımızla birlikte bu bölgeden korkarak geçiyoruz. Belediye sesimizi duymuyor. Kemalpaşa'yı yönetemeyen Başkan Türkmen'in, eski çalışmalarının takibini yapamamasına da şaşırmamak gerek gerçi. Biz artık dile getirmekten, şikayette bulunmaktan çok sıkıldık. Belediye yetkililerinin bir an önce burada çalışma başlatmasını ve hatta mümkünse tesisin yeniden değerlendirilerek Ulucak halkına açılmasını istiyoruz" sözleriyle isyan etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.