İzmir'de yangın seferberliği!

İzmir'de yangın seferberliği!

İzmir İtfaiyesi ve Orman İtfaiyesi ekipleri akşam saatlerinde Bornova Çamiçi Köyü'nde makilik alanda, Ödemiş Birgi'de otluk ve makilik alanda çıkan yangına müdahalesini sürdürüyor. İlçe belediyesi de su tankeri ile yangına destek veriyor.

Çeşme ilçesi Germiyan ile Reisdere mahallelerini birbirine bağlayan yol üzerindeki makilik ve zeytinlik alanda çıkan yangına, İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Orman Bölge Müdürlüğü, İZSU, Çeşme Belediyesi ekipleri, 1 helikopter ve 2 yangın söndürme uçağı ile müdahale etti. Çeşme’deki yangın kontrol altına alındı, alanda soğutma çalışmaları sürüyor.

MENDERES ÇAMÖNÜ’DEKİ YANGIN KISMEN KONTROL ALTINA ALINDI

Menderes Çamönü Köyü'nde ise ormanlık alanda çıkan yangına karadan müdahale sürüyor. Bazı noktalarda yangın kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları yapılıyor. Bazı evler güvenlik nedeniyle tahliye edildi.

SELÇUK'TA ORMAN YANGINI DEVAM EDİYOR

Selçuk ilçesi ile Aydın’ın Kuşadası ilçesinin sınırındaki Arvalya mevkiinde, yerleşim yerine uzak ormanlık alanda çıkan yangına İzmir İtfaiyesi ekipleri ile birlikte Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ile koordineli bir şekilde müdahale ediliyor. Havadan ve karadan söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangına 4 uçak ve 5 helikopter olmak üzere 9 hava aracı ile 18 arazöz, 5 su ikmal, 5 dozer ile müdahale ediliyor.

11.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.