Çay güzel Ziynet Sali!

Çay güzel Ziynet Sali!

50.Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali açılış konserinde sahneye çıkan başarılı şarkıcı Ziynet Sali Arhavi'ye hayran kaldı.

Arhavi belediye başkanı Turgay Ataselim'in halk arasında yaptırdığı ankette ilk sırada çıkarak festivalin açılış konserini veren Ziynet Sali şarkıları ile Arhavi'lilere harika bir gece yaşattı.

image00002.jpeg

Bu yıl 50.'si düzenlenen ve Fa organizasyon Gökşen ve Arda Sohtaoğlu tarafından yapılan etkinliklerle renklenen Arhavi Kültür ve Sanat Festivali'nin açılış konserini verdiği için gururlu olduğunu söyleyen Sali, "Arhavi'yi gezme fırsatı buldum. Arhavi şelalesi ne kadar çıktım, oksijen beni sarhoş etti. Buranın havası mükemmel" dedi.

image00005.jpeg

Arhavi belediye başkanı Turgay Ataselim'in kendisine yaptığı sürprizi de hayran kalan Ziynet Sali, "Konser için Kıbrıs'tan dansçılar getirilmiş.Bu bana da sürpriz oldu" dedi.

Arhavi belediye başkanı Turgay Ataselim, ilk konserde sahneye çıktığı için Ziynet Sali'ye teşekkür etti.

Sahnede 10 binlerce Arhaviliyi eğlendiren Ziynet Sali ilçenin meşhur çayına ithafen Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim tarafından "Çay Güzeli" seçilerek boynuna çaydan yapılmış kuşak takıldı.Ziynet Sali bu jeste "Beş Çayı" şarkısıyla teşekkür etti.

turgay-ataselim-ziynet-sali.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.