‘Daha İyi Bir Yarın’ filminin galası yapıldı

‘Daha İyi Bir Yarın’ filminin galası yapıldı

İlişkilerin maddi maddiyata döndüğü bir dünyada gerçek sevginin gücünü anlatan ‘Daha İyi Bir Yarın’ filminin galası Nişantaşı Citys’te yapıldı.

14 Haziran’da sinema seyircisiyle buluşmaya hazırlanan filmin başrol oyuncusu Hande Doğandemir, filmin nasıl bir gişe başarısı göstereceği sorusunu “Bu sorunun cevabı bende değil, ben işimi yaptım izlemeye geldim” diye yanıtladı. Çekimleri üç yıl önce pandemi döneminde yapılarak bitirilen filmin kadrosunda Hande Doğandemir ile Yağız Can Konyalı Hüseyin Avni Danyal, Nur Fettahoğlu, Sema Öztürk ve Zeynep Eronat, Aslıhan Karalar yer aldı. Yaklaşık üç yıldır filmi izlemeyi beklediklerini söyleyen Hande Doğandemir, “Uzun zamandır bu filmi izlemeyi bekliyoruz, yaklaşık üç yıldır. Çekimlerin bir kısmı stüdyolarda bir kısmı Gökçeada’da oldu. Canlandırdığım Ekin karakteri biraz sürprizli biri. Aşık bir kadın diyeyim, fazla da detay vermek istemiyorum. Film gelecekte geçtiği için bence sürprizli bir film alışılagelmişin dışında bir iş. Şahane bir ekiple çalıştık” diye konuştu.

ggk-9566-min.jpg

Yiğit Can Konyalı ise filmle ilgili olarak “Hiç zorlayıcı değildi mükemmel bir ekiple çalıştık. Gökçeada çekimleri eğlenceli geçti, ekip birbirini sevdi. Biz iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyoruz” ifadesini kullandı.

Yönetmen Emre Kavuk, sinema seyircisinde pandemiyle birlikte azalma olduğunu ancak sinemanın sinemada izlenmesi gerektiğinin altını çizerek “Pandemi sonrası tabii gişede bir azalma var ama bizim hedefimiz iyi senaryolar üretmek, iyi filmler yapmak ve seyirciyi daha fazla salonlara çekebilmek. Bunun yolu iyi projelerden geçiyor, izleyici her zaman sinemaya gitmek istiyor yeter ki iyi proje bulsun. Film sinemada, o büyük beyaz perdede, kapalı bir alanda, karanlıkta birlikte izlenen bir şey. Umarım sinema izleyicisi filmlere daha çok rağbet gösterir” dedi.

ggk-9559-min.jpg

Filmin galasına annesi Nuray Karalar ise katılan genç oyuncu Aslıhan Karalar, anneannesi için bileğine yaptırdığı dövmeyi gösterdi. Anneannesinin parmak izine el bileğine dövme yaptıran Karalar “Onu çok seviyorum, hala anneannemle birlikte oturuyorum. Nazardan korktuğu için onun fotoğraflarını paylaşmamı istemiyor” dedi.

OYUNCULUKTA 40’NCI YILIM

Son olarak ‘Yargı’ dizisiyle ekranlara gelen Merih Ermakastar aslında hayatında müzisyenlikten önce oyunculuğun olduğunu söyledi. 1982 yılında çekilen, başrollerini Orhan Gencebay ile Gülşen Bubikoğlu’nun paylaştığı Leyla ile Mecnun filminin setinde 7 yaşındayken oyunculukla tanıştığını anlatan Ermakastar “7 yaşında başladım oyunculuğa ve şimdi oyunculukta 40’ncı yılım desem inanır mısınız? Leyla ile Mecnun’daki küçük Mecnun benimdim. Benim oyunculuğa uzun bir ara vermem Serdar Ortaç’la oldu. On sene uzak kaldım o dönem, ayda 20 sahne yapıyorduk. Oyunculuğa vakit kalmıyordu” diye konuştu. Melih Ermakastar ayrıca yakın dostu Serdar Ortaç’ın, geçtiğimiz günlerde sahneye alkollü çıkmasıyla ilgili “İnişli çıkışlı dönemlerimiz olabilir, biraz fazla göz önünde olduğu için fazla göze batıyor bence. 16 gündür alkol ve sigara içmiyor. Toparlarsa acayip parçalar yapar. Aşk acısı çektiğini düşünmüyorum. Sadece bu kötü alışkanlıklarından sıyrılması gerek" dedi”

ggk-9547-min.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.