EÜ Gastronomi Akademisi ilgi görüyor
Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi Gastronomi Akademisi, Ege Üniversitesi tarafından benimsenen "Topluma Katkı" mottosuyla Çeşme halkına hizmetlerini sürdürüyor.
Shipley-Altındağ Gastronomi Akademisinde “Feyza’nın Mutfağı” sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Kıyı Ege Mutfağı” ve “Temel Barista Eğitimi” ücretsiz olarak gastronomi meraklılarına sunulmaya devam
ediyor.
Eğitimlerin Çeşme halkı tarafından yoğun ilgi gördüğünü dile getiren Çeşme Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Gültekin, “Gastronomi Akademimizin sunduğu ücretsiz eğitimlerin, yöre halkı tarafından yoğun ilgi görmesi bizleri mutlu ediyor. Kıyı Ege Mutfağı eğitimi kapsamında kursiyerlere bölgede yetişen birbirinden farklı otları tanıma ve mutfakta kullanma imkanı sağlıyoruz. Uygulamalı eğitim sınıfımızda bölgenin en seçkin pastane şeflerinden Metin Demirdağ tarafından gerçekleştirilen lor kurabiyesi yapımı eğitimi, oldukça ilgiyle karşılandı” diye konuştu.
Temel Barista eğitimine katılan kursiyerlerden Kaan Aydınoğlu ise Gastronomi Akademisinde verilen eğitimlerin bölge halkı için son yıllarda yapılan en önemli hizmetlerden biri olduğunun altını çizdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.