Bircan Turgul Yörümez
PUMPUM ÇORBASI
> PUM PUM ÇORBASI
> Malzemeler
> 5 yemek kaşığı mısır unu
> 3 su bardağı su
> 2 su bardağı süt
> 3 yemek kaşığı ayçiçek yağı
> 4 dilim ince kesilmiş pastırma
> 2 dilim ekmek
> tuz,karabiber
>
> Yapılışı
>
> Su ve sütü tencereye alıp mısır ununu ilave edip,kaynayıncaya kadar sürekli karıştırın.
> Diğer tarafta ince doğranmış pastırmalarla küp doğranmış ekmekleri ayçiçek yağında kavurun.
> Yarısını kaynayan çorbaya ilave edin tuz ve karabiberide koyup 2-3 dakika daha kaynatıp,ocağı kapatın
> Servis yapmadan önce kalan ekmek ile pastırmaları ilave edip,sıcak servis yapın
>
> Afiyet Olsun
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.